home > wie zijn wij

Wie zijn wij

Onze gerechtsdeurwaarders


Henk Oude Elferink heeft zijn roots binnen de politie. Na onder andere een studie aan de Nederlandse Politie Academie in Apeldoorn is hij 12 jaar als politieofficier werkzaam geweest binnen de regiopolitie Amsterdam-Amstelland. In 1998 heeft hij aan de Universiteit Utrecht zijn studie afgerond en is als (t.k.-) gerechtsdeurwaarder gestart in Amsterdam. In 2007 is hij een zelfstandig kantoor gestart in Amsterdam met als doel het uitvoeren van het ambt gerechtsdeurwaarder zoals dit ooit was bedoeld. Dus geen grote incassofabriek, maar een klantgericht deurwaarderskantoor met oog en oor voor haar opdrachtgevers en persoonlijk contact.

Henk wordt ondersteund door een toegevoegd gerechtsdeurwaarder: Joyca Schilders. Joyca is al jaren als juriste werkzaam binnen ons kantoor en heeft haar opleiding tot kandidaat gerechtsdeurwaarder binnen een zeer korte tijd afgerond aan de HvU.  
 
Omdat we geen grote logge organisatie zijn, kunnen we ook zeer snel en slagvaardig voor u optreden. Als het moet gaan wij onmiddellijk voor u op pad om uw spoedopdracht uit te voeren.

We adviseren u ook hoe u uw vordering op de meest efficiënte manier kunt innen. En mocht ons bekend zijn dat een debiteur absoluut geen verhaal biedt, geven wij u dat ook eerlijk aan. Zodat u geen extra kosten hoeft te maken terwijl de kans op succes nihil is.

Wij maken gebruik van het modernste en veiligste automatiseringssysteem dat er voor onze branche in de markt is, Credit Navigator (Eurosystems Automatisering B.V.) Hiermee kunnen we uw dossiers op een snelle en efficiënte manier verwerken.


Neem contact met ons op