home > voor advocaten

Voor advocaten

Voor advocaten

Ambtelijke dienstverlening bij uitstek!

Oude Elferink gerechtsdeurwaarders onderscheidt zich door een uitstekende service aan advocaten. De gerechtsdeurwaarder is als openbaar ambtenaar uniek in zijn soort en als enige bevoegd ambtshandelingen te verrichten. Het uitvoeren van ambtelijk werk in de vorm van losse opdrachten voor de advocatuur zien wij dan ook als onze primaire taak. 

De zogenaamde "Losse opdrachten" voor de advocatuur en incassobureaus zien wij als een belangrijk en zeker ook interessant onderdeel van ons dagelijks werk. Iedere opdracht is weer anders en wij denken graag met u mee voor het beste resultaat.

Dat is ook de reden dat wij voor onze vaste opdrachtgevers 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar zijn voor spoedeisende (conservatoire) opdrachten. Onze reguliere klanten kunnen beschikken over de mobiele telefoonnummers van onze deurwaarders.  

Daarnaast is het ons streven om uw exploot binnen een dag na ontvangst voor u uit te brengen.  Tenzij spoed of zeer bewerkelijke opdrachten, rekenen wij in principe op basis van het BTAG tarief.  

Voor nadere informatie of algemene voorwaarden kunt u ons bellen of mailen naar info@oegdw.nl 

Voor uw ambtelijke opdrachten (het betekenen van dagvaardingen en vonnissen, het leggen van diverse beslagen etc.)  zijn wij in ieder geval werkzaam in heel Noordholland (postcodes 1000-2199, 3631-3634 en 3641-3648).  Op uw verzoek breiden wij dit gebied graag voor u uit. 
Indien de ambtelijke werkzaamheden op meerdere plaatsen in Nederland dienen plaats te vinden, kunnen wij dat uiteraard ook voor u uitvoeren.

Op incassogebied zijn wij actief in heel Nederland én landen binnen de Europese gemeenschap.


Neem contact met ons op