home > van harte welkom!

van harte welkom!

Op de website van Oude Elferink Gerechtsdeurwaarders Amsterdam.

U heeft ons gevonden. Wellicht via een tip van een tevreden klant, of gewoon via een zoekmachine. Daar zijn we blij mee. We willen ook graag met u in contact komen om uw dagvaarding uit te brengen, vonnis te betekenen of beslag voor u te leggen.

Uiteraard kunnen wij ook het gehele incassotraject van u overnemen. Van het moment van aanmaning of ingebrekestelling van uw debiteur tot het afdragen van de geïncasseerde gelden op uw rekening.

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door onze persoonlijke aanpak en directe communicatie met onze klanten. Daarnaast werken wij, in tegenstelling tot de meeste grote kantoren, erg snel en klantgericht. Uw zaak heeft onze persoonlijke aandacht. Wij willen graag voor u scoren!

Het kantoor van Oude Elferink gerechtsdeurwaarders is gevestigd in Amsterdam-Noord, aan de Johan van Hasseltweg 43. Een centraal gelegen locatie waarvan onze deurwaarders als het moet, binnen enkele minuten zowel in de binnenstad van Amsterdam zijn, als op de ring A-10.

Vanuit deze locatie bedienen we de regio Groot-Amsterdam waaronder Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Diemen en Duivendrecht. Echter ook in de Haarlemmermeer en Haarlem voeren wij graag uw opdrachten uit. Daarnaast werken wij voor u in regio Zaanstreek-Waterland. (w.o. Zaanstad, Purmerend, Hoorn en ook Alkmaar), Kortom voor al uw opdrachten in heel Noord-Holland kunt u bij ons terecht. Kijk verder op onze site in welke gemeenten we allemaal werken.

Uiteraard kunt u opdrachten die buiten dit gebied vallen, ook aan ons toevertrouwen. Wij werken samen met enkele kantoren waarvan wij zeker zijn dat uw opdracht dezelfde aandacht krijgt als bij ons. En wij houden de regie, zodat wij altijd uw aanspreekpunt blijven.
Onze doelstelling is datgene te doen waarvoor een gerechtsdeurwaarder is benoemd, op een professionele manier voor alle partijen een passende oplossing te vinden, zonder daarbij uw rechten uit het oog te verliezen. Daarbij stellen we persoonlijk contact met onze klanten op prijs. Een no-nonsense mentaliteit kenmerkt ons kantoor.

Onze klanten communiceren middels korte lijnen, rechtstreeks met onze deurwaarders. Op deze wijze kunnen wij snel voor u werken en resultaat boeken. Als u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u geen computer met diverse keuze-opties aan de lijn, maar een medewerker van vlees en bloed. Hij of zij zal u graag te woord staan en u adviseren.

Tot onze vaste klanten rekenen wij o.a. diverse vastgoed bedrijven, het midden-, en kleinbedrijf, de advocatuur, het notariaat, woningstichtingen, incassobureaus en collega-gerechtsdeurwaarders. Tevens werken we ook voor u als particuliere opdrachtgever.


Neem contact met ons op