home > teambuilding

Teambuilding

Team OEGDW gaat als de brandweer!

Omdat wij graag het optimale resultaat voor u willen behalen, volgen alle medewerkers tal van juridische cursussen en bijscholingen op ons vakgebied.

Buiten deze noodzakelijke kennis is het ook belangrijk om als één team voor u klaar te staan. Daartoe trainen wij regelmatig om in teamverband topprestaties te kunnen leveren.  Wij proberen aan te sluiten bij organisaties waar teamspirit een noodzakelijk vereiste is.
De brandweer is zo'n organisatie.  Daar moet, vaak onder enorme tijdsdruk en moeilijke omstandigheden, als team een klus worden geklaard. Elke teamlid weet precies wat zijn/haar taak is in het geheel.  Samenwerking en snelheid is hier van essentieel belang. 

Gelukkig hoeven wij als team niet zo ver te gaan als brandweermensen tijdens een uitruk, maar wij kunnen er wel veel van leren. 

Daarom hebben wij als kantoor onlangs een teambuildingsdag gehad bij de brandweer. Ervaren instructeurs hebben ons flink onder handen genomen en laten ervaren dat je als individu weinig tot niets voor elkaar krijgt als het erom spant.

Hieronder een korte impressie. 

 

 

  


Neem contact met ons op